| |

Pinnoja

Saman aikaan kun sisäinen minäni hehkuttaa lasten siirtymistä pois syöttötuolista, on mies saanut vastata kiusallisiin tiedusteluihin naapurin mummon kanssa. “Kyllä meille riittää kaksi lasta” ei kelvannut perusteluiksi, kun mummo inttää selkeästi näkevänsä tämän rouvan mahassa jo perheen kolmannen lapsen. Ei ole tainnut kurkkudieettini vielä auttaa, ja seisomatyön vaihtuminen istumatyöksi taitaa siis näkyä jo naapurinkin mielestä.

 

 

IMG_5443

IMG_5438

IMG_5456

IMG_5264

 

Huomaan pinnani kiristyvän, ja olevani loman tarpeessa. Kesäloma siintääkin jo mielessä, ja joka aamu on hieman vaikeampi herätä muun perheen jäädessä vielä heräilemään. Vaikka pinnasänkykin on poistolistalla, hommasin pinnoja silti keittiöön. Juuri uudistetut pinnatuolit löysivät meiltä pitkäikäisen uuden kodin aivan älyttömän edullisesti. Samaan sarjaan bongasin kirpparilta kymmenen laadukasta pitsiä ja vadin, ja lähes ilmaiseksi myös röpelöisen maljakon kesän kukille.

Sitä en tiedä kuka näillä ihanuuksilla  saa istua. Näköjään minä en ainakaan, koska naapurin mummo taisi juuri pakottaa minut lenkkikuurille.

 

Similar Posts

5 Comments

 1. Ala kyseleen mummolta, että onko se varmasti ihan terve kun näyttää jotenkin niin heikkovointiselta.. Ärsyttävä mummo. Ja ihanat pitsiliinat!

 2. Pitsinipussasi näyttäisi olevan myös muutama nyplätty liina!

  1. Katsoin tiedätkö itse samaa, mutta koska en ole koskaan nyplännyt niin en ollut varma asiasta. Kiva tietää siis että on oikeasti laadukkaita ja itse jonkun tekemiä 🙂

   1. Itse nypläystä harrastaneena hämmästyin kovin,
    sillä yksinkertainenkin liina vaatii paljon aikaa.

 3. Tuo lapsi-/vauvautelu on inhottavinta mitä tiedän – etenkin kun olen ihminen, jolla vaikeuksia saada lapsia, ja joka niitä ei luomusti ole saanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *