|

Lapsi reissussa

 

10524078_10152250623242151_301230141_n

 

Sunnuntaina koitti yksi kesän odotetuimmista päivistä. Pakkasimme vaatteet, unilelun ja eväät IsoSiskon reppuun, ja vilkutimme heiheit juna-asemalla. Mummo poimi tytön kyytiin, ja PikkuSisko avasi sanaisen arkkunsa heti kotimatkalla “Tosvi kissa una mummovaan”.

Tällaiset päivät tekevät meille kaikille hyvää. IsoSisko pääsee nauttimaan serkuistaan, mummosta ja tädistä ihan ilman äidin läsnäoloa. PikkuSisko taas voi hyvin alkaa puhumaan jo kokonaisia lauseita ilman isosiskonsa keskeytyksiä ja joku ehtii jopa kuunnella.

Olen saanut matkalta mahtavia kuvia. Mitä ilmeisemmin IsoSisko on nauttinut sydämensä kyllyydestä, ja kuulemma tuliaisina on ainakin pinkki vesipyssy. Mitäpä sitä kolmevuotias muuta tarvitseekaan, kuin rakkaita ihmisiä ja lämpimiä kesäpäiviä.

 

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.