Hippalot tulevat!

IMG_5519

Minä suunnittelin tämän vuoden lomani niin, että pääsy Hippaloille olisi turvattu. Kun omassa pienessä kaupungissa järjestetään kerran vuodessa lapsille suunnatut taidefestivaalit, ei epäilystäkään ettemmekö olisi niihin osallistumassa.

Tämän vuoden Hippaloiden aiheena on leikit ja pelit, ja sehän toki kiinnostaa. Tuttuun tapaan joka päivä on yksi ilmainen ulkoilmakonsertti, ja omat lapseni bongasivat heti Maukan ja Väykän ohjelmalehtisestä. Oletettavasti olemme siis ensi torstaina eturivissä. Ja niin myös seuraavissa konserteissa, sillä emme aio jättää yhtäkään ilmaiskonsettia väliin.

 

IMG_5521

 

Ilmaistapahtumien lisäksi tarjolla on myös erilaisia työpajoja, teatteriesityksia ja konsertteja. Oma esitteemme on luettu ja merkattu jo aivan täyteen, ja silti tuntuu että jotain jää kuitenkin välistä. Sunnuntaina festivaalialueella on myös Mll:n kirpputori, ja mietin oman myyntipaikan varaamista. Se olisi kuitenkin pois muista Hippalon tarjoamista toiminnoista, joten taidan tyytyä jälleen vain nauttimaan työpajojen annista sekä Verkatehtaan Huvilan brunssista ennen konserttia.

Tulkaahan siis moikkaamaan, jos törmätään!

Hippalot Hämeenlinnan Verkatehtaalla 31.7-3.8.2014

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

  1. Vaikuttaa tosi kivalta tapahtumalta. Kiinnitin huomiota tuohon mainintaan pienestä kaupungista, koska kun itse olen todellakin pienestä kaupungista ei Hämeenlinna vaikuta yhtään pieneltä. Erilaisia mielikuvia 🙂

    1. No mielikuvia todellakin! Olen itse asunut vielä pienemmän tuntuisessa kaupungissa, mutta sitten kävi ilmi että se olikin saman kokoinen kuin Hämeenlinna. Ja toisaalta olen asunut myös lähiössä, jossa asui saman verran ihmisiä kuin täällä. Eli vaikka on vähän ihmisiä, niin ehkä noi hyvät yhteydet Helsinkiin, Lahteen ja Tampereelle pitää huolen, että kävijävirtaa on eri tavalla kuin syrjäisemmässä saman kokoisessa kaupungissa. Pienihän tämä silti on, varsinkin kun muutettiin tosiaan sieltä saman kokoisesta lähiöstä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *