|

Yhteistyössä

Normaalisti tätä bloggaamista tekee ruudun tällä puolella ihan yksin. Viime viikolla onnistuin kuitenkin bongailemaan työn puolesta ihanan monta lukijaani, ja viikonloppuna sain erittäin hyvää seuraa toisista bloggaajista. Seura oli niin mahtavaa, etten malttanut edes lähteä kotiin tarpeeksi ajoissa.

Vaikka teen tätä itselleni ja lukijoilleni, teen tätä myös toisten bloggaajien innoittamana ja inspiroimana. Vuosi vuodelta opin lisää, ja saapa tästä joskus roposen tai toisenkin jos hyvin käy. Haluaisin kuitenkin tehdä enemmän yhteistöitä muiden blogien kanssa, ja se oli yhtenä pohdintana siinä lauantai-illan alkumetreillä ennen jo kesäkekkereille pääsyäkin. Blogiringin kesäjuhlissa kuulin erittäin hyviä pohdintoja myös tekijänoikeuksista ja inspiraatiosta videobloggaamiseen, vaikka ehkä vloggaaminen ei olekaan se omin inspiraation lähteeni. Tunnelma kesäkekkereillä oli kuitenkin aika katossa, ja hyvä ruoka ja juoma sai keskustelun oikein kunnolla valloilleen.

IMG_4750

IMG_4746

IMG_4744

IMG_4742

 

Yksi juhlanaihe oli Blogiringin uudet hienot nettisivut. Sieltä nousee feedi nyt myös Mehukekkereiden sivupalkkiin, ja sieltä voi fiksusti bongata vaikka ruokablogeja tai perheblogeja. Olen miettinyt myös ompelublogien listaamista sivupalkkiin, mutta en ole siihen vielä fiksua tai järkevää tapaa keksinyt. WordPress on kätevä jos osaa käyttää, mutta harvoin omistan niin paljon aikaa että ehtisin tutkia vaihtoehtoja tarpeeksi. Nyt sivupalkissa on siis perheblogien feedi, mutta voin lisätä sinne myös Blogiringin ruokablogit tai leivontablogitkin mikäli niin toivotte.

Ja nyt saa siis toki toivoa. Mitä yhteistyötä te haluasitte nähdä, tai vielä mukavampaa, millaista yhteistyötä tai vaihtoa voin kehittää sinne ruudun toiselle puolelle? Joko olette kyllästyneitä ompelupostauksiin ja haluatte muuta, vai onko tämä sekamelska sittenkin ihan ok?

 

IMG_4740

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *