| | |

Seurassa mukana

Kesän myötä blogi ei ole jäämässä kesätauolle, ei sentään.

Meitä voi kuitenkin seurata myös Instagramissa. Siellä on koko vuoden ollut haasteenani julkaista yksi kuva päivässä, eli joka päivä on luvassa vähintään yksi kuva arjestamme ja elämästämme. Instagramista löytyy siis toki nimellä @mehukekkerit.

Mikäli olet blogin seuraaja facebookissa, tarkastathan että saat julkaisut oikein. Mikäli blogijulkaisut ja muut jutut eivät sitä kautta päivity, käy klikkaamassa Mehukekkereiden sivulta kohdasta “tykkää” ja sen alasvetopalkista “saa ilmoitukset”. Näin kaikki julkaisut näkyvät myös varmasti sinulle. Sinnekin päivitän kuvia, mutta myös muuta juttelua. Mikäli haluatte esim. linkkivinkkejä, voin hyvin jakaa niitäkin.

Blogia voi myös seurata Bloglovin-sivuston kautta. Sielläkin blogi löytyy nimeltä Mehukekkerit. Sama myös Blogilistalla.

Jos seuraat blogeja bloggerin oman feedin kautta, voi mehukekkerit lisätä myös sinne. Kohtaan lisää uusi blogi voi kirjoittaa mehukekkerit.net, ja niin blogin uusimmat päivitykset saa myös bloggeriin. Uusimmat päivitykset on myös mahdollista tilata omaan sähköpostiin tuosta sivupalkista näin halutessaan.

Uusimmat päivitykset näkyvät myös Blogiringin sivustolla. Sieltä saa näkee myös erittäin laadukkaita ruoka-, leivonta- ja muita perheblogeja. Jokaisen aihealueen alla on aina kootusti uusimmat postaukset, ja näkeehän niitä tuosta sivupalkissa olevasta feedistä myöskin. Mikäli haluatte että lisään sivupalkkin esim. myös ruokablogien feedin, sekin toki onnistuu.

Olen ajatellut jakaa teille pieniä vinkkejä ompelun saralta. Mietinnässä on vielä miten homman koostan, mutta facebookia seuraamalla saa aika ajoin pieniä kuvanäytteitä.

Uusille toivotan tervetuloa, ja teille vanhoille annan kiitokseni kun jaksatte pysyä mukana. Toiveita saa aina esittää, ja kommentteja otetaan ilolla vastaan.

IMG_5201

IMG_5156

 

Similar Posts

3 Comments

  1. Moikka, uusi lukija ilmoittautuu! Tosi kiva blogi sinulla! Löysin tänne yhden yhteisen kaverin kautta, kun hän Facebookissa tykkäili sun bloggauksista. Hoksasin lukiessani postauksia että ollaan tavattukin samaisen kaverin järjestämillä mammakahveilla oisko ollu viime syksynä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *