Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ruokalappu farkusta

4.6.2014

Lupauduin Helmoja ja Hepeneitä blogin Kristan haasteeseen, jossa ommellaan kierrätysompeluita tämä kesäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa. Ajattelin lähteä mukaan hieman pienemmillä ompeluksilla, ja farkusta toki kun sitä kaapeista vielä löytyy. Kiitos kaikille lahjoittajille, tämä on aika koukuttavaa materiaalia.

Halusin kiittää naapureitamme pienestä tavaralainasta, joten palauttaessani syöttötuolin osia lahjoitin mukana myös pari ompelemaani ruokalappua. Molemmat ovat siis kierrätysfarkuista ommeltuja, ja reunat on kantattu vinonauhalla jota löytyi kaapista.

IMG_4241

IMG_4253

IMG_4254

Farkku ei toki ihan maidon kaatamista kestä, mutta kestää kyllä syömään opettelevan puolivuotiaan soseroiskeet. Ja toisaalta se kestää myös pesua, pesua ja pesua. Meillä isompikin tarvitsisi viilien ja kiisseleiden kanssa välillä vielä ruokalappua, ja tälläinen on äärimmäisen tyylikäs myös isommalle. Vai mitä mieltä olette?

IMG_4246

Haluatko jakaa tekstin vielä kaverille?
4 kommenttia
    1. Nämä on kyllä tosi tyylikkäät, pesee kauppojen ruokalaput mennen tullen!

    1. Tosi kivat ruokalaput! Farkku on loistava materiaali kierrätysompelussa, itsekin siitä tykkään paljon.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.