-Supersuositut käsityöohjeet

Farkkumekko

Halusin uusiokäyttää vanhat äitiysfarkkuni. Ne löytyivät kaappeja siivotessani, ja samalla näkemällä päätin muuntaa ne lapselle vaatteeksi. Visio oli heti hameen ja mekon yhdistelmässä, ja lopulta näkemykseni oli selkeä. Farkkumekko/hame lapselle, johon taskun voisi kätevästi yhdistää.

IMG_1086

IMG_1083

Sain käytettyä hyväksi myös kuluneet lahkeet henkseleinä. Näillä on tarvottu helteessä kuin pakkasessakin ison mahan kanssa, ja nyt on ihan mahtava nähdä hieman erilaisemmassa käytössä oman lapsen päällä. Tasku on suoraan farkkujen takatasku, josta koko idea itseasiassa lähti

Kaavat muokkasin itse tehdessä. Hame on käytännössä kellohame. Ohjeeksi voin kuitenkin antaa sen, että mitä kuluneempi farkku, sitä mukavampi lapsen päällä. Käpyseltä ostetut rouheat nepparit viimeistelivät asun, ja paita muotoutui Ikasyrin napakasta luomukankaasta ja violetista resorista.

IMG_1249  IMG_1101

IMG_1099

7 thoughts on “Farkkumekko”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Virkattu neuletakki lapselle

    Aloitin virkkaamisen keväällä lippapipoista jääneistä bambulangoista. Ja koska olen äärimmäisen huono arvioimaan menekkiä, eivät jämälangat riittäneet alkuunkaan, vaan

Kukkamekko ja jakku lapselle

Viime kesänä ommeltu Nuppuprintin juhlamekko alkoi olla isommalle lapselle jo pieni. Onneksi olin ostanut kaappiin myös uutta Nuppuprintia palan, joten