Kaava - Ompelu
| |

Farkkumekko

Halusin uusiokäyttää vanhat äitiysfarkkuni. Ne löytyivät kaappeja siivotessani, ja samalla näkemällä päätin muuntaa ne lapselle vaatteeksi. Visio oli heti hameen ja mekon yhdistelmässä, ja lopulta näkemykseni oli selkeä. Farkkumekko/hame lapselle, johon taskun voisi kätevästi yhdistää.

IMG_1086

IMG_1083

Sain käytettyä hyväksi myös kuluneet lahkeet henkseleinä. Näillä on tarvottu helteessä kuin pakkasessakin ison mahan kanssa, ja nyt on ihan mahtava nähdä hieman erilaisemmassa käytössä oman lapsen päällä. Tasku on suoraan farkkujen takatasku, josta koko idea itseasiassa lähti

Kaavat muokkasin itse tehdessä. Hame on käytännössä kellohame. Ohjeeksi voin kuitenkin antaa sen, että mitä kuluneempi farkku, sitä mukavampi lapsen päällä. Käpyseltä ostetut rouheat nepparit viimeistelivät asun, ja paita muotoutui Ikasyrin napakasta luomukankaasta ja violetista resorista.

IMG_1249  IMG_1101

IMG_1099

Similar Posts

7 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *