Kaarrokepaita omilla mitoilla- Neulesuunnittelun verkkokurssi

59,00

Tervetuloa suunnittelemaan oma kaarrokeneule ylhäältä alas! Kurssilla voit suunnitella kaarrokepaidan itse valitsemillasi langalla ja neuletiheydellä.

Verkkokurssilla saat

  • Innostusta ja ohjeita suunnittelun aloittamiseen
  • Ohjeet kaavioiden piirtämiseen ja suunnitteluun kaarrokkeeseen tai vartaloon
  • Laskentakaavion silmukoiden laskemiseen
  • Perustiedot paidan sarjomiseen
  • Pohjan ohjeen taittamiseen ja neuleohjeen kirjoittamiseen

Kurssin avulla voit suunnitella oman kaarrokeneuleen. Kurssi on tarkoitettu neulomisen perustiedot omaaville, ja neulesuunnittelun perusteet tunteville. Excelin perustiedot ovat eduksi, mutta laskelmat voi tehdä myös käsin.

Kurssi on järjestetty etätapaamisina, jonka jälkeen luento-osuudet on nauhoitettu. Yhteistä keskusteluosuutta ei ole tallennettu. Kurssi sisältää 5 x noin 45 min videota, excel-taulukkopohjan, linkkejä ja ohjeita kaarrokeneuleen suunnitteluun. Kurssi ei sisällä yksilöohjausta.

 

Kuvaus

Kurssin on suunnitellut muotoilija Veera Jussila/ Käsityökekkerit

Kassa luo sinulle automaattiset tunnukset ja tilin Käsityökekkerit-sivulle maksun yhteydessä. Kun maksu on onnistunut, saat sähköpostiisi tunnukset ja salasanan, joilla pääset kirjautumaan kurssille. Tässä saattaa mennä pari minuuttia, joten odotathan rauhassa ja tarkastathan myös sähköpostisi roskapostin. Kurssi löytyy jatkossa omalta Käsityökekkerit-tililtäsi, samoin kuin mahdolliset muut ostamasi ohjeet ja kurssit.