Logo Käsityökekkerit Pieni

Veera jussila
Käsityökekkerit

Olen Veera Jussila, muotoilija, kokoonparsija, ohjesuunnittelija ja käsityöalan vankka ammattilainen. Teen Käsityökekkereille sekä muihin medioihin ja julkaisuihin käsityöohjeita, suunnittelen erilaisia käsitöitä, sekä myyn osaamistani hakukonemarkkinoinnissa ja sisällöntuotannossa.

Kaupalliset yhteistyöt

Teen mielelläni kaupallisia yhteistöitä yritysten kanssa. Pidän myös tilauksesta käsityökursseja tai esim. pieniä luentoja vaatteiden korjaamisesta ja huollosta. Ohjeista, Instagramista tai muuhun työhön liittyvästä ole yhteydessä suoraan minuun veera (at) kasityokekkerit.fi tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Kerron Käsityökekkerit-käsityöblogissani asioista, jotka ovat sydäntäni lähellä. Käsityöt, parsiminen, kierrätys, kotimaisuus, remontointi, pihan hoito ja vegaaniruoka.

Blogia on tehty vuodesta 2014 nimellä Mehukekkerit, ja nimi sekä osoite vaihtui Käsityökekkereiksi tammikuussa 2020. Käsityökekkerit onkin jo pitkäjänteisen työn tuloksena noussut vuonna 2020 suureen suosioon.

Teen kaikkiin ohjeisiini ja muihin artikkeleihin hakukoneoptimointia, ja ohjeet nousevatkin hyvin Googlessa vielä vuosia niiden julkaisusta. Lisäksi Käsityökekkerit-blogin postaukset näkyvät välillä Google Discover palvelussa, mikä lisää huomattavasti näkyvyyttä ja kävijöitä.

Muki Neliö
Pitkä Vihreä Lehti

Kävijät Käsityökekkereillä

  • noin 30-42 000 yksittäistä kävijää /kk
  • 120 000-200 000 sivulatausta / kk
  • tavoittaa laajasti 30-65 -vuotiaita naisia ympäri Suomea

Blogin kautta tehtävät yhteistyöt tehdään kaikki Suomen Blogimedian kautta. Olen aiemmin tehnyt yhteistyötä mm. Pfaff-ompelukoneiden ja Adlibriksen kanssa. Mikäli sinulla olisi ehdotus yhteistyöhön, olethan yhteydessä minuun alla olevalla lomakkeella, veera(at)kasityokekkerit.fi tai Bableriin contact(at)babler.fi.

Viimeisimmät tehdyt yhteistyöt

Erilaiset paininjalat, pikaopas

  Kaupallinen yhteistyö Pfaff Suomi   Yksi laadukkaan käsityön merkki on myös se, että uskaltaa ja opettelee käyttämään laadukkaita ja tarkoituksenmukaisia tarvikkeita. Yksi näistä on

LUE LISÄÄ »

Ompele tyylikäs heijastin!

Kaupallisessa yhteistyössä Pfaff Suomi   Heijastimen ompelun voi tehdä todella monella tapaa. Heijastimen tarvikkeina voi käyttää eri leveyisiä heijastinauhoja, tai isompaa esim. askartelukaupasta ostettavaa palaa

LUE LISÄÄ »