Henkilökohtainen hakukonekaveri

119,00

Kaipaatko sivustollesi lisää lukijoita ja asiakkaita?

Voit ostaa nyt ammattilaisen apua ongelman ratkaisemiseen! Ostamalla apua hakukoneoptimointiin saat

  • noin 1 h etäneuvonnan koskien juuri sinun sivustosi haasteita, kehityskohteita ja tulevia aiheita.
  • Henkilökohtaista apua sivustosi näkyvyyteen hakukoneissa.
  • 35 minuuttisen videon ja PDF-oppaan, joissa käyn läpi hakukoneoptimointiin vaikuttavia asioita ja kehityskohteita. Mukana selkeitä tehtäviä ja ohjeita sivustosi muokkaamiseen.
  • Opastuksen siitä, kuinka saada uusia lukijoita ja Googlen maksuttoman uutispalvelun kautta.
  • Tarkat ohjeet uusien lukijoiden ja asiakkaiden saamiseen maksuttoman hakukoneoptimoinnin kautta.

Henkilökohtainen optimointipalvelu toimii etäyhteyksien välityksellä.

Ostotapahtuman jälkeen kirjoita siis sivustosi haasteet vastaamalla sähköpostiisi tulevaan kuittiin, jonka jälkeen sovitaan ongelman ratkaiseminen yhdessä etäpuhelulla tai videon kautta. Videopuhelun kesto on noin 60 minuuttia.

Parhaiten etäyhteydet toimivat joko Google Hangouts-tapaamisena tai Teams-palaverina. Tarkemmat aikatoiveet ja pari vaihtoehtoa sinulle sopivista kellonajoista (su-pe klo 8-20:00) kysytään ostotapahtuman yhteydessä. Käyn läpi sivustosi ennen etätapaamista, ja etätapaamisessa katsomme yhdessä sivustosi Analyticsia, Search Consolea ja muita lukuja. Varaudu siis jakamaan ruutusi!

Ennen sovittua etäpuhelua kirjoita selkeästi mahdolliset ennakkokysymyksesi kuitissa näkyvään sähköpostiin, jotta pystyn perehtymään ongelmaan mahdollisimman hyvin etukäteen.

 

Kuvaus

Millaisille sivuille ja yrityksille hakukoneoptimoijan palvelu sopii?

Hakukoneoptimoinnin ohjeeni koskevat pääasiassa WordPress-pohjaisia sivustoja, sekä sivuja joissa on mahdollisuus päivittyvään blogiin tai artikkeleihin. Myös Blogger on mahdollinen.

Keneltä ostat hakukoneoptimointia

Ammattilaisena toimii muotoilija ja media-alan moniosaaja Veera Jussila, jolla on noin 10 vuoden kokemus bloggaamisesta ja hakukoneoptimoinnista. Veera Jussila pitää myös erittäin suosittua Käsityökekkerit-blogia, jossa on jaettu suosittuja käsityöohjeita vuodesta 2014. Sivustolla vierailee parhaimmillaan jopa yli 50 000 yksittäistä kävijää ja yli 200 000 sivulatausta kuukaudessa.