Ongelma ompelussa tai neulomisessa? Kässäkaveri apuun!

Olen tehnyt sivustolleni erilaisia käsityöohjeita jo vuodesta 2014, ja vuosi vuodelta niille tuntuu olevan enemmän kysyntää. Erilaisten etäpalveluiden yleistyessä jäin pohtimaan mitä itse voisin tarjota, ja missä osaisin auttaa. No toki käsitöissä ja erilaisissa käsityötekniikoissa!

Eli pyynnöstänne tein myyntiin Kässäkaverin ja palvelun käsityöavulle.

Mikä on Kässäkaveripalvelu?

Olen siis apunasi yleisimmissä käsitöihin liittyvissä kysymyksissä. Koskee ongelmasi sitten pääntien ompelua siististi, villapaidan hihojen erottelua, tuftaamisen onnistumista siististi tai vetoketjun vaihtamista takkiin, ompelukoneen putsaamista tai säätöjä, niin olen apunasi.

Osa ohjeista löytyy näiltä sivuilta, mutta paljon on myös sellaista tietoa, jota en ole ehkä vain osannut kirjoittaa ylös. Onko sinulla siis toistuva ongelma jonkin käsityötekniikan kanssa? Haluaisit saada todella siistiä jälkeä, tai et ole varma oikeasta ompelujärjestyksestä?

Silloin Kässäkaveri on se apu, joka kannattaa tilata apuun!

Mehukekkerit Pfaff Suomi Yhteistyö

Käsityöopettaja etänä ja sen hyödyt?

Poikkeusaikana ja myöhemminkin voi käydä tilanne, ettei käsityöopettajaa tai ohjaajaa ole lähettyvillä saatavilla. Käsitöissä oppii eniten tekemällä, ja ammattilaisilta oppii sellaisiakin niksejä, joita ei välttämättä perusohjeissa kerrota.

Eli jos sinulla ei ole mahdollisuutta päästä käsityökurssille, mutta tarvitset silti apua käsitöissä, on Kässäkaveri palvelu juuri sinulle.

Saat apua monipuolisesti mutta silti täsmennetysti juuri siihen sinulle haastavaan käsityötekniikkaan tai ongelmaan. Jos kyse on tekniikasta, jota haluaisit käyttää enemmän, saat Kässäkaverin opetuksen jälkeen ohjeet, joilla selviät kyseisestä kohdasta helposti myös seuraavalla kerralla Kässäkaverilta saatujen oppien avulla.

Mehukekkerit Fiiliskuva 07

Kuinka Kässäkaveri toimii?

Kässäkaveripalvelu toimii etäyhteyksillä vuoden kaikkina aikoina. Olen luonut siitä tuotteen, jonka voit ostaa verkkokaupastani. Eli ostamalla tuotteen, ostat samalla myös Kässäkaverin tietotaitoa, aikaa ja osaamista.

Ostoksen jälkeen kirjoita ongelmasi mahdollisimman tarkasti ja kuvien kera saamasi sähköisen kuitin vastauksena Kässäkaverille. Ilmoitat samalla myös toiveesi etäyhteyden ajankohtaan ja yhteysvälineeseen. Kässäkaveri (eli minä!) varmistaa etäyhteyden ajankohdan sinulle vähintään parin päivän kuluessa, ja sovittuna ajankohtana käytte yhdessä läpi vastaukset ongelmaasi.

Etäyhteyteen on varattu noin 15-20 minuuttia, ja voit sinä aikana esittää myös muita kysymyksiä, jos jää aikaa. Kässäkaveri saattaa etäyhteyden lisäksi lähettää sinulle vastauksen myös videona tai kuvallisena ohjeena. Saat siis Kässäkaverilta konkreettisen avun, jolla saat tehtyä laadukkaita käsitöitä myös jatkossa!

Pyydä siis rohkeasti apua ongelmaasi!


Mehukekkerit Fiiliskuva 13

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Pöllömekot säästäen

  Valehtelisin jos väittäisin haluavani ommella kaiken vain kierrätysmateriaaleista. Vaikka en kiertele vaatekauppoja tai tiedä uusimmasta muodista mitään, on kangaspaketin

Perjantain pidot

Olen saanut mahdollisuuden nauttia perjantaivapaista viime syyskuusta lähtien. Tämä on ollut aivan mahtava järjestely kaikin puolin, ja nyt kun viimeiset

Stressinhallintaa käsitöillä

  Nykyajan kiireisessä arjessa stressinhallinnasta on tullut kilpailuvaltti. Työelämässä pärjäävät pisimpään he, jotka muistavat, ja ennen kaikkea osaavat rentoutua säännöllisesti.