| | | | | |

Kässäkerho pom pom, Kuopion paras lankakauppa?

Jostain syystä minulla on aina ollut lämmin suhde Kässäkerho Pom pomin kanssa. Olen ihastunut heidän lankoihinsa ja sittemmin kankaisiin jo aikoja sitten, mutta vasta nyt pääsin käymään itse Kuopion liikkeessä. Ja se vasta olikin ihana kokemus!

Nyt heti alkuun täytyy kyllä myös myöntää, etten ole käynyt Kuopion mahdollisissa muissa lankakaupoissa. Silti uskallan sanoa, että Kässäkerho Pom pomin tilat, yhteisöllisyys ja langat ovat varmasti tulleet Kuopioon jäädäkseen.

Itse kävin siis esittelemässä Pom pomissa Neulekekkerit-kirjaani. Samaan aikaan lähistöllä järjestettiin Kuopion Käsityömessut, ja Kässäkerho Pom pomin tiloissa nautittiinkin messujen jatkoista. Paikalla oli paljon innokkaita käsityönharrastajia, neulojia ja neulepiirin vakioneulojia. Tunnelma oli ihanan rento, vapaa ja lämmin.

Minähän innostuin Kässäkerhon tuotteista tosiaan jo paljon ennen kankaita ja omia lankojakin. Innostus taisi lähteä miniryijyistä, ja pian sen jälkeen tuli langat. Kun sitten neuloin itselleni Muisto-neuletakin Kässäkerhon omasta Donegal Tweed-langasta, olin myyty. Sen jälkeen olen neulonut heidän langoistaan niin Neulekekkerit-kirjaan pari ohjetta, kuin vähän muutenkin.

Niiden miniryijyjen, omien lankojen ja pehmeiden pellavien lisäksi Kässäkerho Pom Pom tarjoaa myös siis neuleiltoja, kaavoja, ohjeita ja tunnelmaa. Kässäkerhon lankoja saa toki myös monilta messuilta ja nettikaupasta. Heiltä löytyy myös aiheeseen sopivia koruja, kortteja ja pinssejä.

Kaupalta tuntuu saavan apua myös neuleisiin, järjestetään jopa yhteisiä neuleviikonloppuja ja muita yhteisöllisiä tapahtumia. Ja ne onkin se juju, millä lankakauppa tuntuu nykyaikana pärjäävän. Yhteisöllisyys onkin se tämän päivän juttu, mikä on aivan mahtavaa. Tarvitsemme lisää kohtaamispaikkoja, ja lankakauppa on siihen mitä parhain.


Tälläkin kertaa ostin myös itselleni hitusen lankoja. Tämä lankakauppakiertue on ollut siitä haasteellinen, että joka kauppa on täynnä ihania lankoja, ja mukana kuitenkin vain rajallinen budjetti. Tällä kertaa päädyin osaksi heräteostoksiin, osaksi jo ennakkoon valmiiksi päätettyihin tarpeisiin.

Itsehän olen tehnyt Kässäkerho Pom pomin tuotteista esim näitä:

Kiitos Kässäkerho Pom pom vieraanvaraisuudesta, ja siitä että sain tulla kylään. Suosittelen käyntiä siis muillekin 😉

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.