| | |

Mehukekkerit-käsityöblogi osaksi Suomen Blogimediaa

 

Syksyn aikana on tapahtunut kaikenlaista ruudun tällä puolen. Kuten ehkä tiedättekin, olen etsinyt itselleni uusia töitä tästä omasta rakkaasta harrastuksestani. Keväällä ja kesän aikana tajusin, että teitä käy täällä säännöllisesti niin paljon, että voisin ottaa yhden askeleen eteenpäin. Ilokseni näin ajateltiin muuallakin, ja pääsenkin kehittämään blogia ja täällä näkyviä yhteistöitä nyt uudelle tasolle.

 

Olen pitänyt blogia vuodesta 2010. Ensin perheblogia, ja keväästä 2014 tätä Mehukekkerit-käsityöblogia. Tämä on ollut ihana harrastus, jota olen siis tehnyt päivätöiden ohella, omaksi ilokseni. Jo perheblogin aikoina liityin pyynnöstä mukaan Blogirinkiin, jonka kautta tein epäsäännöllisesti pieniä yhteistyöpostauksia. Jokunen vuosi sitten Blogirinki yhdistyi Indiedaysiin, ja jäin mukaan seuraamaan mihin se yhteisö lähtee kehittymään.

 

Tänään Indiedaysin ja Lifien bannereiden tilalle on lisätty kuitenkin Suomen Blogimedian bannerit. Se tarkoittaa siis sitä, että jatkossa teen kaikki blogissa näkyvät yhteistyöt Suomen Blogimedian kautta!

 

 

Yhteistyö Suomen Blogimedian kautta mahdollistaa minulle paljon. Ilman sitä käyttäisin paljon aikaa ja energiaa sopivien yhteistyökumppaneiden etsintään, tai vaihtoehtoisesti joutuisin jopa vähentämään postauksia ohjeista, ja etsimään itselleni aivan muita töitä. Ei tälläkään siis asuntolainaa ja ruokia vielä makseta, mutta se mahdollistaa blogin kehittämisen monipuolisemmaksi, sekä ajallisen käytön tähän aivan eri tavalla.

 

Olen muutenkin monen uuden edessä. Siksi blogin ottama isompi harppaus ja siirtyminen yhteen alan luotetuimman yhteistyökumppanin alle tuntuu todella innostavalta. Blogiin tulee myös pari uutta banneria, mutta blogin tekstisisältö ei kuitenkaan muutu. Lukijana sinä saat jatkossakin käsityöohjeita, vinkkejä ja samaa sisältöä kuin aiemminkin. Yhteistöiden näkökulma keskittyy jatkossakin käsityöharrastajan näkökulmaan, ja valitsen yhteistyökumppaneiksi vain ne joita voin itsekin henkilökohtaisesti suositella.

Ja kiitos teille, että käsityöohjeet kiinnostavat yhä innokkaammin. Saan teiltä välillä ohjetoiveita, ja seuraan säännöllisesti mitkä ohjeet kiinnostavat lukijoita eniten. Teitä on tullut mukaan myös uusia, mutta ihanan paljon myös vanhoja tuttuja on säilynyt matkassa mukana. Ja teille minä tätä teen, oman innostuneisuuteni mukaan. Haluan jakaa käsitöiden innostusta ja  ohjeita ihan jokaiselle.

 

Mehukekkerit-käsityöblogi jatkaa siis käsityöneuvontaa, ohjeiden jakamista ja käsitöihin innostamista monessakin eri mediassa. Seuraa mukana myös Instagramissa (ja videoita Storiesin puolella), Facebookissa ja vähän politiikkaa vielä Twitterissäkin.

Tervetuloa Mehukekkereille siis jatkossakin!

 

ps. Kyllä, oma käsityö-blogini siellä muiden isojen muoti- ja lifestyle-blogien keskellä tuntuu yhä vähän surrealistiselta. Mahtavaa olla siis saman katon alla näiden huippubloggaajien kanssa!

 

 

 

Similar Posts

3 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.