| | | | |

Suunnittele oma neule #miundesign kirjan ohjeilla!

 

Kirja saatu arvostelukappaleena Gummerus kustannukselta

*Mainoslinkki

 

Oletko haaveillut oman pipon, huivin tai vaikka neuleen suunnittelusta? Ideoita riittää, mutta joku pieni alkusysäys esim erilaisiin pintoihin tai muihin mahdollisuuksiin vielä puuttuu? Olen itsekin kohdannut tämän vuosia sitten, ja onneksi uusi ja juuri julkaistu Miia Laakson #miundesign neule- ja virkkauskirja* on ehkä osa ratkaisua.

Kirja on siis ideoille ja suunnittelulle neulonnan ja virkkaamisen saralla. #miundesign lähtee liikkeelle perusasioista, eli työn aloituksesta, erilaisista tavoista tehdä lisäyksiä, kavennuksia ja muita tekniikoita. Kun neulonnassa ja virkkauksessa on päästy vauhtiin, voi suunnitella myös oman neuleen tai vaikka virkata oman hatun. Ohjeet etenevät helposta vaikeampaan, ja suurimman työn pääsee tekemään lukija itse.

Kirjan avulla lukija pääsee neulomaan esim. pipon, huivin ja raglanhihaisen neuleen. Niihin kaikkiin voi yhdistää juuri itselle sopivaa erilaista pintaa ja suunnitella itsensä näköisen kokonaisuuden. Jokaisesta tuotteesta on monta esimerkkiä piirroskuvina, sekä ohjeet kyseisen tuotteen suunnittelua varten. Tärkeintä on siis luottaa omiin suunnittelutaitoihinsa, joita kirjan myötä oppii sopivasti myös lisää.

 

 

#miundesign antaa lukijalle mahdollisuuden voittaa omat haasteensa ja vähän ehkä pelkojaankin. Moni ajattelee ettei ehkä osaa, vaikka toki osaa kun vähän harjoittelee!

Kirjan kuvitus kannustaa oppimaan uusia tekniikoita, sekä avaamaan mielen uudenlaiselle ajattelulle. On toki ihmisiä jotka luottavat helpommin muiden kirjoittamiin ohjeisiin, ja sitten on meitä jotka saavat inspiraation pintastruktuurista, langasta tai vaikka vain tarpeesta. Vastaavaa kirjaa olisin itse kaivannut jo vuosia sitten, kun olin tauon jälkeen aloittelemassa uudelleen neulomista.  Jos olet siis epävarma osaatko lukea ohjeita, mitä jos teet sellaisen itsellesi ihan omin käsin?

 

Kirja saatu arvostelukappaleena Gummerus kustannukselta ja sitä voi ostaa esim Adlibriksesta*

 

*Mainoslinkki

 

Similar Posts

2 Comments

  1. Näyttää mielenkiintoiselta ja selkeältä. Vaikka olen neulonut vuosikymmeniä, ovat perusohjeet tarpeen.

    Voisin kuvitella hankkivani kirjan myös itselleni, sillä isoäitini, liki vastaava, on jo melko kulunut – onhan sillä ikää jo 110 vuotta!

    1. Oih, vanhoissa kirjoissa on kyllä sitä jotain! Omat vanhat suosikkini ovat vielä hyvin toimivia, ja vanhin “vasta” 50 vuotias. Vaikka uusissa kirjoissa on uusia ideoita, toivottavasti pidät huolta myös vanhasta. Niistä on iloa vielä pitkään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *