| | | | |

Käsityöhaaveita ja unelmien käsitöitä

 

On hyvä olla unelmia. Pieniä ja isoja, pitkäikäisiä ja sellaisia jotka voi toteuttaa nopeallakin aikataululla. Unelmat ja haaveet ohjaavat meitä huomaamattamme, jos vain annamme niille mahdollisuuden. Tervetuloa siis #haaveheinäkuu!

Minulta onkin jo tiedusteltu, mitä tässä kuussa sitten oikein tehdään. No, tehdään juuri sitä, mitä sinulla on ollut haaveena!

Ihanan rönsyilevaa, tai jopa pelottavan vapauttavaa. Oletko siis jo pitkään haaveillut uudesta käsityötekniikan kokeilemisesta, tai puuttuuko vaatekaapistasi se juuri luottoasu? Oletko miettinyt voisitko ommella uudella koneella, tai haaveiletko jostain erityisestä kaavasta, tai jopa sen muokkaamisesta tai piirtämisestä ihan itse? Mikä on siis sinun käsityöhaaveesi?

Niitä nimittäin toteutetaan tässä kuussa. Eli kaikkien oma #haaveheinäkuu on täällä!

 

 

Minun haaveenani on ollut jo pitkään ommella lapsille uimapuvut. Sitä varten kävinkin ostoksilla, ja nyt ihanan joustava lycra odottaa leikkaajaa ja ompelijaa. Samoin olen haaveillut kirjonnasta, tilkkutöistä ja pitsin neulomisesta. Lapsi haaveilee uudesta penaalista kouluun, sekä ehkä vielä myös repusta. Haaveiletteko jonkin tällaisen ohjeesta, olisiko uuden ohjeen aika?

Olen myös haaveillut uudesta käsityöurasta ja omien tilkkulaatikkojen siistimisestä. Eli aika paljon painetta yhteen kuukauteen 😉

 

Haaveitaan on toki parasta suorittaa rauhassa. Aikaa voi käyttää koko kuukauden, ja toivottavasti julkaisette kuvia myös keskeneräisistä töistänne Instagramissa tunnisteella #haaveheinäkuu. Olisi kiva nähdä mistä olette haaveilleet, ja kuinka saatte haaveitanne täytettyä. Yhden haaveenhan toteutin jo julkaisemalla ensimmäisen neuleohjeeni aikuisille. 

Mikä on sinun käsityöhaaveesi, ja kuinka aiot päästä tavoitteeseesi?

Vinkkejä ja ohjeita voi lukea alla olevista linkeistä.

Neuleohjeet

Kaavat ja ompeluohjeet

Ompelukaavoja lapsille ja aikuisille

 

Tai jos joku edellisen puolen vuoden haasteista jäi kutkuttamaan mieltä, tarkasta Instagramista vielä tunnisteet

#Mehukekkeritkässävuosi

#jämätammikuu

#housuhelmikuu

#paitamaaliskuu

#huivihuhtikuu

#mekkotoukokuu

#lakkikesäkuu

Ja nyt toki tämä uusin #haaveheinäkuu

 

 

 

 

Similar Posts

2 Comments

  1. Hei! Olen haaveillut mittojeni mukaan olevasta sovitusnukesta helpottamaan sovitusta. Valmiit säädettävät eivät kuitenkaan olisi riittävän säädettäviä vaan pitäisi niitä sitten muokata sopivimmiksi.
    Mutta mitä löysinkään: nettisvuston, josta saa tilattua sovitusnuken kaavat omilla mitoilla. Viime viikolla haalin tarveaineita ja tänään sadepäivän kunniaksi olen sitä väkertänyt. Vielä on tekemistä, mutta sovitettaessa kuorta näytti se pikkuviilausta lukuunottamatta aika hyvältä. Jotenkin niin mukava projekti!

    1. Tämä on aivan ihana haave, todella hieno! Ja uskon kyllä, että lopulta omilla mitoilla tehty nukke ilahduttaa sinua vielä todella pitkään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *