-Supersuositut käsityöohjeet

Huivien ja hajatusten huhtikuu

 

Huhtikuu alkoi lumisena, ja taitaa päättyä luonnon vihertämiseen. Puolisoani puraissut pihan kuopsuttaminen on tarttunut jo muuhunkin perheeseen, ja kotiloiden metsästyksestä on saatu jopa yhteinen pieni harrastus. Paksut talvihuivit ovat siis vaihtuneet kuukauden aikana merinovillaisiin tai ohuisiin viskoosihuiveihin.

#huivihuhtikuu yllätti minut tällä kertaa täydellisesti. Odotin tavallista ja ompelun täyttämää kuukautta, mutta sain yllättävän neulomisvimman isojen kysymysten äärellä. Onnistuin siis neulomaan  enemmän kuin uskalsin edes toivoa, ja blogiin kertyi sen myötä peräti neljä uutta neuleohjetta erilaisiin huiveihin. Toivottavasti niistä on iloa jatkossakin! Itse jatkan neulomisvimmaa suoraan #mekkotoukokuu ‘lle, ja ne suuret kysymykset yhä päässäni mukana.

 

Facebookin neulontaryhmissä sen sijaan oli innostusta lohikäärmeenhäntä-huiveihin. Instassa te innostuitte taas todella monipuolisesti huiveista, ja ihania uusia ideoita oli jaossa sitäkin kautta. Vielä tässä on pari päivää aikaa osallistua tämän kuun haasteeseen, ennen tosiaan jo edessä siintävää #mekkotoukokuu inspiraatiota.

Ihanaa kuun vaihdetta teille mahtavat tyypit! <3

[wdi_feed id=”5″]

Jaa ohje tai teksti myös eteenpäin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Veera

Veera

Kokoonparsija, muotoilija ja aina jotain puikoilla.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Käsityökekkerit-uutiskirje!

Ilahdutan sinua käsityöohjeilla ja muilla vinkeillä suoraan sähköpostiisi noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Tehdään käsitöitä yhdessä!

Muita kiinnostavia ohjeita?

Jumppatossut

  Välillä käy niin, ettei suutarin lapsilla ole kenkiä tai ompelijan lapsella tossuja. Kuulemma jumpassa pitää olla tossut, kun kaikilla

Raitoja rakkaudella

Olen yrittänyt hivuttaa ompelun iloista väriä myös mieheni vaatekaappiin. Kun kuosivaihtoehtoina on raidat tai yksiväriset kankaat, sitä ajattelee, että maksaako

Vaatesetin arvonta

  Mehukekkerit täyttää ihan näinä päivinä kaksi vuotta. Tämä on suhteellisen lyhyt aika bloggaajan urallani, mutta pitkä aika toki Mehukekkereille.

Ohuet merinovillasukat lapselle

  Isompi lapsi toivoi keltaisia villasukkia heti keltaisen ihanuuden nähdessään. Hän ei ehkä arvostanut ohutta pehmeää laatua samalla tavalla kuin