| | | | | |

Huivien ja hajatusten huhtikuu

 

Huhtikuu alkoi lumisena, ja taitaa päättyä luonnon vihertämiseen. Puolisoani puraissut pihan kuopsuttaminen on tarttunut jo muuhunkin perheeseen, ja kotiloiden metsästyksestä on saatu jopa yhteinen pieni harrastus. Paksut talvihuivit ovat siis vaihtuneet kuukauden aikana merinovillaisiin tai ohuisiin viskoosihuiveihin.

#huivihuhtikuu yllätti minut tällä kertaa täydellisesti. Odotin tavallista ja ompelun täyttämää kuukautta, mutta sain yllättävän neulomisvimman isojen kysymysten äärellä. Onnistuin siis neulomaan  enemmän kuin uskalsin edes toivoa, ja blogiin kertyi sen myötä peräti neljä uutta neuleohjetta erilaisiin huiveihin. Toivottavasti niistä on iloa jatkossakin! Itse jatkan neulomisvimmaa suoraan #mekkotoukokuu ‘lle, ja ne suuret kysymykset yhä päässäni mukana.

 

Facebookin neulontaryhmissä sen sijaan oli innostusta lohikäärmeenhäntä-huiveihin. Instassa te innostuitte taas todella monipuolisesti huiveista, ja ihania uusia ideoita oli jaossa sitäkin kautta. Vielä tässä on pari päivää aikaa osallistua tämän kuun haasteeseen, ennen tosiaan jo edessä siintävää #mekkotoukokuu inspiraatiota.

Ihanaa kuun vaihdetta teille mahtavat tyypit! <3

[wdi_feed id=”5″]

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.