| | |

#Mehukekkeritkässävuosi 2018

Kiireisen viime vuoden kunniaksi päätin aloittaa tämän vuoden hieman eri jalalla. Aion pitää elämässäni niin perheen, politiikan kuin myös päivätyöni, mutta suhde niiden välillä tulee vaihtumaan huomisesta lähtien jonkin verran.

 

Päätin joskus siinä lokakuun pimeinä hetkinä ettei jatkuva minuuttikiire ole minua varten. Elämässäni tarvitaan myös hitaita aamuja, työpäivien päättymisiä valoisaan aikaan, hetkiä teille lukijoilleni, sekä ihan kunnolla harkittuja ja tutkittuja valtuustoaloitteita. Nyt olen tehnyt kaikkia yhtäaikaa ja kiireessä, ja se on valitettavasti tuntunut ja näkynyt.

 

Huomisesta lähtien päivätyöni muuttuu kuitenkin pyynnöstäni osa-aikaiseksi, joka takaa aikaa niin politiikalle, blogille, kuin perheellekin. Mihin siis kuluttaa kaksi lisätuntia arkipäivisin?!

 

 

Kuten ehkä jo arvaatte, ehdin välipäivien lomani aikana suunnitella meille ensi vuoden teeman. Tervetuloa siis Mehukekkerit kässävuoteen! Kavereiden kesken siis #mehukekkeritkässävuosi 

 

Tarkoituksena on siis tehdä yhdessä käsitöitä. Oletpa sitten ompelija, virkkaaja, neuloja tai kaikkea siltä väliltä, tule mukaan haasteeseen!

 

Jokaiselle kuukaudelle on yksi teema, ja minä annan aina kuun alussa vinkkejä sen toteuttamiseen. Kuukauden ajan julkaisemani ohjeet sivuavat hieman teemaa, ja ei haittaa jos sinulta jää joku teema väliin. Osallistu niin paljon kuin ehdit, sillä tässä voi haastaa vain itsensä.Toki muitakin kuin teemaan kuuluvia postauksia tulee entiseen tapaan.

 

Ihan kaikki tekniikat ja materiaalit käy, ja yhdessä tekemisen iloa voi välittää muille Instagramin ja #mehukekkeritkässävuosi ja aina kyseisen kuukauden -tagin avulla. Aion myös tehdä Mehukekkerit-fb sivulle ketjuja, joissa jokainen voi jakaa omia kuviaan ja vinkkejään. Tai mikäli innostusta on enemmänkin, voidaan tehdä myös oma Kässävuosi fb-ryhmä.

 

Miltä tämä kuulostaa, oletteko mukana?

 

[wdi_feed id=”2″]

Similar Posts

28 Comments

 1. Ihana idea! Täytyy yrittää pysyä mukana senverran mitä vauvan kanssa kerkeää! 🙂

  1. Mukava kuulla Anna! Ja totta tosiaan, ei tarvitse pysyä mukana kuin niinä kuukausina kuin ehtii 🙂

 2. Mukava matalankynnyksen käsityöprojekti. Ainakin tammikuulle minulla olisi valmis idea jo. Kiinnitin huomiota, että sulla on hyvä hastag tälle projektille, kun se sisältää erisnimen/ blogin nimen. Valitettavasti itse valitsin omaan käsityöhaasteeseeni viime vuonna sellaisen hastagin, joka tuli kaapatuksi muuhun käyttöön.

  1. Kiitos Johanna! Ja hyvä huomio, mietin jonkin verran hästagien nimiä ja niiden käyttöä. Itse Mehukekkerit näkyy olevan välillä muissakin tarkoituksissa, mutta tämä vuoden tagin pitäisi olla ihan vain tätä käyttöä varten. Harmi että sinun projektillesi kävi toisin 🙁

 3. Taidanpa lähteä mukaan. Josko saisin myös ompelukipinää sinun innoittamanasi. Mietin myös, etä josko siirtäisin blogin pois tuolta vuodatuksesta, kun se vaan tuntuu niin vanhanaikaiselta.
  Ihanaa alkanutta vuotta sinulle ja läheisillesi.

  1. Tervetuloa Seija mukaan! Itse kyllä aina mietin miten ehdit kaikkeen, kun olet kaikissa yhteisneulonnoissa aina mukana 🙂

   Ja kyllä, kannattaa yrittää siirtää blogi esim. Bloggeriin. En tiedä saako vuodatuksesta siirrettyä vanhoja postauksia miten, mutta aina kannattaa yrittää 🙂

 4. Hauska tuo jaottelu, vuoden 2016 värihaasteeni antoi kyllä ryhtiä omallekin bloggaamiselle. Pitääkin pitää tämä mielessä ja laittaa tuohon oman suunnitelmani viereen. Hommahuoneella on Details- vuosi tulossa.
  Itsekin huomasin juurikin, kuinka puhki olen ollut, nukkunut ole pitkiä yöunia ja miettinyt kaikenlaista. Hyvää uutta vuotta sinulle.

  1. Hyvää uutta vuotta Sanne-Maija sinullekin! Sepä siinä onkin, pitää saada nukuttua kunnolla, jotta voi myös luoda jotain uutta. Ja itselleni pieni haaste tuo sopivaa potkua, pitää mielen virkeänä 🙂

 5. Innostuin tästä haasteesta! Itse neulon ja virkkaan ja taidanpa lähteä rennoin mielin mukaan. Katsotaan, mitä saan aikaiseksi. Minäkin olen allerginen minuuttiaikatauluille ja tarkoitus olisi elää tämä vuosi rennommin.

  1. Kyllä, rennoin mielin mukaan vain. Ja aina voi tosiaan osallistua juuri sillä omalla tekniikalla, sekä oman aikataulun puitteissa 🙂

 6. Onnistuiskohan osallistua. Olis kyllä ihanaa (haaveissa hyvä vauvanhousuohje 😉 )

 7. Hei! Kuulostaa hyvälle! Kiva idea! Tästä voisi inspiroitua oikein urakalla! Miten olisi linky sivu joka kuukauden haasteelle johon jokainen voisi jättää linkkinsä ja käydä katsomassa muiden inspiraatiot? Tällä voi tehdä oman linkkikoonnin postaukseen https://www.inlinkz.com/new/ ja mallia löytyy Pienen linnun Makrotex-haasteista joista itse tykkään kovasti.

 8. Mukana olen! Ompelukone kävi huollossa ja sillä pitäis taas vähän huristaa harjotella, ettei jumahda kone.

 9. Nyt vasta löysin tämän postauksen, on kyllä niin kivan kuuloinen haaste että seurailen ainakin

 10. Olisikohan tämä juuri se kaipaamani lisäboosti uusiin asioihin tarttumiselle? Olen mukana, tai ainakin yritän olla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *