| | | | | |

#Jämätammikuu tulokset

 

Olen aivan ällistynyt miten suurella innolla lähditte mukaan #mehukekkeritkässävuosi haasteeseen! Ensimmäisenä kuukauden haasteena on ollut #jämätammikuu, ja tässä nopea kooste kuukauden parhaimmistosta. Teiltä on tullut loistavia ideoita ja toteutuksia, suuri kiitos! <3

Instagramissa teiltä on tullut kuvia yhteensä yli 140 kpl. Huikea määrä, ja todella hienoa oivalluksia. Tästä alta näet #jämätammikuu tägin kuvia, ja lisää näkee klikkaamalla kuvan “load more”. Kannattaa käydä myös kommentoimassa ja tykkäämässä kuvista Instagramissa. Tätä kautta saa varmasti myös uusia seurattavia käsityöläisiä ja bloggaajia.

Olette tehneet jämälangoista mm. sukkia, pipoja, peittoja, huiveja, lapasia, nukenvaatteita, leluja, tupsuja ja villahousuja. Jämäkankaista on taas syntynyt, mekkoja, hameita, vauvanpeittoja, nukenvaatteita, tunikoita, housuja, alushousuja, boxereita, tossuja, rättejä, laukkuja, leluja, paitoja, pipoja, pantoja, lapasia ja jopa patalappuja. Aivan mahtavia innovaatioita!

 

Minulle ehdotettiin myös kuvien latausta erillisen ohjelman kautta, mutta koska saan Instagramin suoraan blogiin päivittyvän tunnisteen kautta, koin että pelkän Instagramin käyttö kuukauden haasteisiin riittää.

Eli jatkossakin, muistattehan merkitä myös #mehukekkeritkässävuosi tunnisteen kuukauden tunnisteen lisäksi kaikkiin haastekuviin! 🙂

Ja ihan kohtahan tässä alkaa jo #housuhelmikuu. Onko suunnitelmat jo valmiit, jatkatko esimerkiks vielä jämillä housuihinkin? Ja aiotko tehdä itselle, lapselle, lahjaksi vai puolisolle?

[wdi_feed id=”3″]

 

 

 

 

Similar Posts

5 Comments

  1. Jos sinulla ei ole sometiliä, voi näitä toki aina linkanta tänne kommentteihin tai vaikka FB-postausten kommentteihin. Ihan kuinka itse kokee parhaaksi, minä näen kaikki kuitenkin ja niin moni muukin. Näin postaukset pääsee kyllä näkyviin 🙂

   Ja tärkeintä on, että itse kokee haasteen omakseen. En minä ketään syyllistä, jos joku kuukausi jääkin välistä 😉

 1. Hei!
  Kiva että voi olla mukana vaikkei omistakkaan muita sosiaalisen median väyliä kun blogin (enkä aio enempää hankkia). Tässä omat tuotokseni tammikuulta, kun luulin ettei mukaan pääse. Jostain syystä en saa itse kirjoituksia linkattua, joten:
  Pitkän pitkä booakäärme, käärmeitä, sytomyssyjä ja pannulaput töihin kuuluvat haasteiden piiriin tammikuulta.
  Ja housuja pukkaa seuraavaksi! Hyvää kevään odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *