| |

Kankainen henkari

IMG_1996

IMG_1984

 

Viikon kierrätysvinkkinä on vanhat puuvillakankaat ja henkarit. Niitä riittää aivan varmasti kaikilla. On vanhoja lakanoita, tyynyliinoja, kauluspaitoja, hameita ja mekkoja. Myös ohuempi farkku sopii tähän mainiosti.

 

Minä päällystin lasten henkareita joita on joskus saatu isompi pino kaupasta ilmaiseksi. Toisissa kaupoissa nämä menivät ainakin vielä silloin energiajätteeseen, nyt toivottavasti käytetään jo kauppojen sisäisestikin enemmän kierrättäen. Valitsin sopivia kankaita pinon, ja leikkasin niitä 3cm leveiksi suikaleiksi.

 

Loput ohjeesta onkin taas videon muodossa. Nyt saa erilaisille mekoille omanlaisensa henkarit, tai näitä voi myös lahjoittaa sukulaisille vaatteiden kera.

 

 

 

IMG_2014

IMG_2010

Similar Posts

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.